Emblemen & Insignes

Militaire Emblemen

Bij Dump & Zo heeft u keuze uit een divers assortiment militaire emblemen en insignes. Het assortiment bestaat uit bekende emblemen uit de Tweede Wereldoorlog, Emblemen van de Luchtmacht, Landmacht en US Airforce. Ook bieden wij emblemen van bekende vliegtuigen als de Spitfire, B-17 Bommenwerper en de P-51 Mustang. 

Airborne Emblemen

Binnen ons assortiment emblemen, bieden wij onder andere veel Airborne gerelateerde emblemen. Denk aan het bekende Screaming Eagle embleem van 101st Airborne Divisie en het rood met blauwe logo van de 82nd Airborne Divisie. De Airborne emblemen zijn er in vele verschillende soorten en maten en kunnen door de lijmlaag gemakkelijk op een overall of tenue gemaakt worden. 

Luchtmacht Emblemen

Bij Dump & Zo vindt u ook veel luchtvaartgerelateerde emblemen en badges. Vele soorten US Airforce emblemem etc. Ook bieden wij het Top Gun embleem, bekend van de film. Het Top Gun embleem is erg leuk voor op de Fostex Piloten overalls die wij ook verkopen. Het Top Gun embleem is gemakkelijk op de pilotenoverall te strijken door de lijmlaag achter op de patch. Naast Top Gun, bieden wij ook de Nederlandse KLU Wing Badge en vele andere piloten emblemen. De leger emblemen kunt u bijvoorbeeld bevestigen op uw piloten overall, jas, shirt of baret. Hieronder kunt u een keuze maken uit stoffen of metalen emblemen. 

per pagina
    25 - 47 van 47 resultaten
  • 1
  • 2
© 2018 - 2024 Dump & Zo | Uw online Legerdump | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel