Sluban Bouwsets

Sluban Army 

Sluban is een nieuw speelgoedmerk met bouwstenen. Sluban heeft diverse thema’s en een scherpe prijsstelling. Dump & Zo kan u het compelte assortiment Sluban Army aanbieden. Sluban Army is de serie met legerbouwsets met mooie camouflagekleuren. U vindt in deze categorie onder andere voertuigen, boten, helikopters en vliegtuigen. Een belangrijk voordeel van Sluban is dat de bouwstenen passen op andere bekende merken.

Combineer Sluban met andere merken

Naast de Sluban Army hebben wij ook andere thema’s van Sluban. Deze thema’s zijn met elkaar te combineren. Door de unieke Sluban figuren en onderdelen krijgt u de mogelijkheid om een eigen wereld te bouwen. Het biedt speelplezier voor zowel jong als oud. Ook passen de Sluban bouwstenen op andere bekende merken, waaronder het bekendste merk wat iedereen wel kent!

Sluban WWII Series

Nieuw van het merk sluban zijn de Sluban WWII Series. Een mooi assortiment sluban bouwsets gemaakt naar voertuigen en vliegtuigen uit de Tweede Wereldoorlog. Zo vindt je hier bijvoorbeeld de Russische T34 tank en de Duiste Messerschmitt BF109 als bouwset. Een mooi assortiment militaire voertuigen en vliegtuigen uit WWII.

© 2018 - 2024 Dump & Zo | Uw online Legerdump | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel