Baretten

Baret

De militaire baret kent verschillende toepassingen. Zo is een grappig feit over de barret dat deze al in de middeleeuwen werd gedragen door de rijkere mensen. Ook binnen de kerk en de modewereld is de baret een belangrijk hoofddeksel. Uiteraard is de militaire baret ook onderdeel van een militair tenue. Denk aan de Koninklijke Luchtmacht, de Koninklijke Landmacht, Koninklijke Marine en de Koninklijke Marechaussee. Om deze reden is de baret ook een populair onderdeel tijdens outdoor activiteiten.

Een baret kopen?

Bij Dump & Zo verkopen we verschillende militaire baretten. Zo vind je hier de bekende rode baret van de Luchtmobiele Brigade. De Luchtmobiele Brigade is een bekende eenheid binnen het Nederlandse leger. De rode baret behaal je niet zomaar, het vereist veel doorzettingsvermogen en discipline. De rode baret is te vinden op het hoofd van geharde militairen.

Verder vindt u in deze categorie barreten van andere militaire toepassing. De groene baret van de Commando's en bijvoorbeeld de baret van de marrechaussee. Hieronder ziet u ons assortiment militaire baretten. 

© 2018 - 2024 Dump & Zo | Uw online Legerdump | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel