Piloten Overalls

Bij Dump & Zo vindt u een mooi assortiment Fostex piloten overalls. De piloten overalls zijn van het merk Fostex Garments en zijn verkrijgbaar in de kleuren sage groen, zwart en woodland camouflage. De pilotenoveralls zijn gemaakt naar het originele Amerikaanse pilotenoverall bekend van films als Top Gun. 

De piloten overalls van Fostex Garments zijn van hoge kwaliteit en voorzien van diverse handige functies om het draagcomfort ten goede te komen. De piloten overalls zijn voorzien van velcro/klittenband panelen om emblemen/patches op te plaatsen, deze kunt u tevens ook vinden in onze webshop. De Fostex pilotenoverall is ook voorzien van een verstelbare band rondom de taille, zodat u het vliegeroverall helemaal naar wens kunt dragen.

De piloten overalls zijn ook erg leuk voor de carnaval. Met de overall van Fostex verander je in een echte F-16 piloot. Ook zijn de vliegeniers overalls handig tijdens het sleutelen en knutselen. De piloten overalls zijn ook verkrijgbaar voor kinderen. De kinder piloten overalls zijn erg leuk voor het buitenspelen, soldaatje spelen en natuurlijk carnaval.

 

© 2018 - 2024 Dump & Zo | Uw online Legerdump | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel