Baseball Caps

Militaire Baseball Caps

Dump & Zo heeft diverse baseball caps in het assortiment met diverse militaire thema's. U kunt kiezen uit verschillende soorten petten met diverse opdrukken en kleuren. Alle leger petten zijn aan de achterzijde verstelbaar in maat door middel van klittenband of een verstelbare clip welke u kunt verschuiven. De militaire baseball caps zijn van mooie kwaliteit en hebben een goed draagcomfort.

Airborne Baseball Caps

Binnen het assortiment legerpetten van Dump & Zo, zijn er diverse Airborne baseball caps te vinden. Zo zijn er petten met de Screaming Eagle van de 101st Airborne Divisie als opdruk. De 101st Airborne Divisie is een zeer bekende Luchtlandingeneenheid uit de Tweede Wereldoorlog en heeft een belangrijke rol gespeeld tijdens D-Day Normandië. Naast petten van de 101st, hebben we ook baseball caps van de 82nd Airborne Division. Ook een belangrijke eenheid van het Amerikaanse leger tijdens WWII. 

Airforce / Luchtvaart Petten

Bij Dump & Zo vind u ook diverse baseball caps van o.a. de U.S. Airforce, P-51 Mustang en Spitfire. De baseball van de USAF is erg gaaf en gemaakt van 100% katoen. De P-51 baseball cap is ook erg gaaf en voorzien van 3D opdruk. De Spitfire was een bekend vliegtuig uit de Tweede Wereldoorlog. De legerpet van de Spitfire is groen en heeft een mooie opdruk van het vliegtuig.

Bekijk hieronder het assortiment camouflage petten en baseball caps van Dump & Zo.

per pagina
    25 - 34 van 34 resultaten
  • 1
  • 2
© 2018 - 2024 Dump & Zo | Uw online Legerdump | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel